O nama

Naša priča

Iskustvo u poslovanju i trgovini IT opremom, posebno prenosivim računarima, pretočili smo u ovaj servis namenjen potrošačima koji traže pouzdan, kvalitetan, ali istovremeno i pristupačan „polovan“ laptop.

Redefinisanje pojma „Polovni laptopovi“

Kada pomislite na „polovan“ laptop, verovatno vam prva asocijacija bude zastareo, zapušten ili možda čak neispravan uređaj. Međutim, mi želimo da razbijemo takve stereotipe i ponudimo proizvod koji je mnogo bolji od većine novih laptopova koje možete pronaći u maloprodajnim objektima u Srbiji koji se bave prodajom potrošačke elektronike. Pitate se kako je to moguće? Tajna se krije u klasi elektronskih uređaja ovog tipa.

Kvalitetni brendovi za pouzdane laptopove

Baš kao što mnogi kupci radije biraju polovan Mercedes nego novi auto, svesni da su manje renomirani proizvođači često manje pouzdani, isto važi i u svetu laptopova. Vodeći brendovi kao što su Dell Latitude, Lenovo ThinkPad, HP Elite i Zbook su poznati po svojoj pouzdanosti i performansama. Oni neće zakazati usred važnog projekta, što je od izuzetne važnosti za korisnike.

„Refurbished“ – Novi Standard

Mi smo u prilici da ponudimo upravo takve vrhunske modele i brendove u originalnom stanju, teško je poverovati da su korišćeni. Na zapadu, ova kategorija se naziva „Refurbished“ ili u prevodu „renovirani“.

Laptop Outlet – Vaša Prva Destinacija za Polovne Laptopove

Laptop Outlet je vaš najveći izbor polovnih laptopova. Nudimo cene prilagođene svima. Svi naši laptopovi su u besprekornom stanju. Tehničku ispravnost proveravaju iskusni profesionalni serviseri. Laptopovi nemaju fizičkih oštećenja. Omogućavamo detaljan pregled i testiranje pre kupovine. Dostavu vršimo Post Expressom i drugim kurirskim servisima.

Ekskluzivni Polovni Laptopovi

Polovan laptop koji kupite kod nas je kozmetički u perfektnom stanju i gotovo da nema razlike u odnosu na isti takav nov. Uštedećete i do 70% u odnosu na cenu novog laptopa. Obezbeđujemo garanciju i servis za sve naše proizvode.

Najbolji Izbor u Srbiji

Mi smo najpovoljniji u Srbiji. Naša ponuda uključuje visokokvalitetnu biznis klasu laptopova koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Koristimo najkvalitetnije komponente i materijale poput brušenog aluminijuma, magnezijumskih i carbon fiber legura. Naši laptopovi su pravljeni da traju i do 10 ili više godina.

Raznovrsni Modeli za Sve Potrebe

Na raspolaganju imamo različite modele, od najmanjih i najlakših ultraprenosnih laptopova do velikih i pouzdanih radnih stanica sa hardverom koji može zameniti čak i desktop računar po performansama i brzini obrade podataka.

Originalan Windows Operativni Sistem

Svi naši laptopovi dolaze sa preinstaliranim originalnim Microsoft Windows operativnim sistemom. To znači da vam nije potrebno angažovati privatne servisere koji će skupo i neprofesionalno instalirati softver. Mi vam pružamo potpuno funkcionalan sistem.

Kontaktirajte Nas

Nadamo se da ćete pronaći savršen polovan laptop koji zadovoljava vaše potrebe i očekivanja. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite da se detaljnije informišete, slobodno nas kontaktirajte.

KAKO JE SVE POČELO?

Naša Inspirativna Povest

Nema stereotipa ovde, samo čista strast prema tehnologiji. Naša priča o ‘polovnim laptopovima’ počela je skromno 1998. godine u garaži na Vračaru. Tada smo počeli sa sklapanjem desktop računara, pre svega za sebe i naše prijatelje. Naš ulazak u svet IT-a omogućio nam je glad za usvajanjem znanja i veština u prodaji i servisu. Postepeno smo evoluirali i osnovali našu prvu kompaniju.

Od tada pa sve do danas, naša priča se razvijala sa svojim usponima i padovima, izazovima i trijumfima, opstajući uprkos žestokoj konkurenciji i nepredvidivim promenama u IT industriji, kako kod nas, tako i u inostranstvu. Naša strast je da pomognemo što većem broju korisnika da postanu tehnički pismeni i unaprede svoj svakodnevni život i rad. Naravno, nismo zaboravili ni našu sopstvenu budućnost i želju za svetlijim i lakšim sutra.

Polovni Laptopovi – Naša Specijalnost

Danas, naša strast prema tehnologiji nas vodi do specijalizacije u prodaji ‘polovnih laptopova’. Zašto? Zato što verujemo da svako zaslužuje kvalitetan računar, čak i ako nije potpuno nov. Naš asortiman ‘polovnih laptopova’ prevazilazi stereotip o starim, pokvarenim uređajima.

Revolucionarni Pristup

Mi želimo da razbijemo predrasude o ‘polovnim laptopovima’ i ponudimo proizvode koji su daleko superiorniji u odnosu na mnoge nove laptopove koje možete pronaći u maloprodajnim objektima za prodaju potrošačke elektronike u Srbiji. Naša tajna je u pažljivom odabiru visokokvalitetnih brendova i modela poznate po svojoj pouzdanosti i performansama, kao što su Dell Latitude, Lenovo ThinkPad, HP Elite i Zbook.

Vrednost za Novac, Najviši Kvalitet

Naši laptopovi su u savršenom stanju. Vršimo stroge tehničke provere da bismo garantovali kvalitet. Nemaju fizičkih oštećenja i temeljno su pregledani pre kupovine, obezbeđujući pouzdanost i bezbednost.

Green IT

Mi nismo samo održivi, već smo i odgovorni. Kupovinom ‘polovnih laptopova’ pomažete u smanjenju otpada i zaštiti životne sredine.

Naša Ponuda – Vaš Izbor

Od ultra-prenosnih laptopova do moćnih radnih stanica, imamo širok spektar modela za izbor.

Sigurna Budućnost

Pored uštede do 70% u poređenju sa cenom novog laptopa, nudimo garanciju i servis za sve naše proizvode. Vaša investicija je sigurna u našim rukama.

Nadamo se da ćete pronaći savršeni ‘polovni laptop’ koji ispunjava vaše potrebe i očekivanja. A u svetu tehnologije, ‘polovni’ ne znači nužno zastarelo. To znači kvalitet, pristupačnost i očuvanje resursa.

Kontaktirajte Nas

Imate li pitanje, imate li pitanja? Slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo vam pomoći. Možete započeti potragu za savršenim ‘polovnim laptopom’ već danas.

godine iskustva

%

najpovoljnije cene

zadovoljnih klijenata

ŠTA SU REKLI O NAMA?

BRENDOVI KOJE IMAMO U PONUDI

ZADOVOLJNI KUPCI NAŠA SU NAJBOLJA PREPORUKA , PROVERITE ZAŠTO SMO NAJBOLJI !