KORPA
Q

VAŠA KORPA

O nama

Iskustvo u poslovanju i trgovini IT opremom ponajviše prenosivim računarima pretočili smo u ovaj servis namenjen potrošačima kojima je potreban pouzdan, kvalitetan, ali istovremeno i pristupačan „polovan“ laptop.
Kada kažemo „polovan“, verovatno je svima prva asocijacija na zastareo zapušten, a možda čak i neispravan uređaj i zato smo tu da razbijemo takav stereotip i ponudimo proizvod koji je po mnogo čemu i bolji od većeg broja novih laptopova koje možete pronaći u maloprodajnim objektima u Srbiji koji se bave prodajom potrošačke elektronike. Pitate se kako je to moguće? Pa tajna je u klasi elektronskih uređaja ovog tipa. Poređenja radi, kao što mnogi kupci radije biraju polovan mercedes nego novi auto (bez namere da nekoga omalovažavamo) daleko manje renomiranih proizvođača, tako isto i u svetu laptopova imamo vodeće brendove poput Dell Latitude, Lenovo ThinkPad, HP Elite i Zbook, za koje korisnici znaju da ih neće ostaviti na cedilu ili prestati da rade baš usred velikog projekta kad baš nipošto ne bi smeli .
I baš takve vrhunske modele i brendove u prilici smo da ponudimo, i to u originalnom stanju za kakvo je teško poverovati da su korišćeni,dok tu kategoriju na zapadu nazivaju Refurbished ili u bukvalnom prevodu „renoviran“.

Laptop outlet-Najveći izbor polovnih laptopova. Cene za svačiji džep! Obezbeđena garancija i servis. Vaša sigurna kupovina ušteda i do 70%. Svi laptopovi su u besprekornom stanju. Tehničku ispravnost proveravaju iskusni profesionalni serviseri. Laptopovi nemaju fizičkih oštećenja. Moguc detaljan pregled i testiranje pre kupovine. Dostava Post expresom i drugim kurirskim servisima. Polovan laptop kupljen kod nas kozmetički je u perfektnom stanju i gotovo da nema razlike u odnosu na isti takav nov.
Najpovoljniji smo u Srbiji. Visokokvalitetna biznis klasa, laptopovi koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Najkvalitetnije komponente i materijali poput brušenog aluminijuma, magnezijumskih i carbon fiber legura. Laptopovi pravljeni da traju i po 10 i više godina. Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i7, AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen™ 7 i drugi najkvalitetniji procesori kao i Solid-state drives (SSD) poluprovodnički uređaji za skladištenje podataka
obezbedjuju visoku efikasnost i brzinu nasih laptopova, a to je ono što je većini korisnika danas najpotrebnije. Spoj ovakvih procesora i brzih ssd diskova čini da ovi laptopovi rade i do 80% brže od standardnih uređaja iste namene.
Široka paleta modela od onih najmanjih i najlakših ultraportabl laptopova do velikih i pouzdanih radnih stanica sa hardverom koji može zameniti čak i desktop računar po performansama i brzini obrade podataka.
Naši laptopovi dolaze sa preinstaliranim Original Microsoft Windows operativnim sistemom, što vas direktno oslobađa potrebe da angažujete privatno servisere koji će vam skupo i neprofesionalno instalrati softver.

KAKO JE SVE POČELO?

Bez namere da zvuči kao stereotip, ali zaista smo počeli davne 1998. u jednoj garaži na Vračaru gde smo sklapali desktop kućišta, prvo nama i našim drugarima, da bismo polako vremenom savladavali znanje i veštinu prodaje i servisa dok nismo uspeli da osnujemo svoju prvu firmu. I tako sve do danas, sa manjim ili većim uspehom, opstajemo uprkos velikoj konkurenciji, raznim drugim lomovima i usponima koji prate razvoj IT sektora, kako kod nas tako i u svetu, a sve sa željom da što veći broj korisnika tehnološki opismenimo i unapredimo svakodnevni život i rad, a naravno i sebi obezbedimo sigurnu budućnost i neko lepše i lakše sutra.

godine iskustva

%

najpovoljnije cene

zadovoljnih klijenata

ŠTA SU REKLI O NAMA?

BRENDOVI KOJE IMAMO U PONUDI

ZADOVOLJNI KUPCI NAŠA SU NAJBOLJA PREPORUKA , PROVERITE ZAŠTO SMO NAJBOLJI !